Lars Skau-Jakobsen

Lars Skau-Jakobsen

Daglig leder
48018301
lars@kuldetjeneste.no
Åge Kristian Bjørge

Åge Kristian Bjørge

Teknisk sjef
48018302
aage@kuldetjeneste.no
Tom Andrè Solberg

Tom Andrè Solberg

Servicesjef
48018310
tom@kuldetjeneste.no
Rune Bull

Rune Bull

Montør
48018311
rune@kuldetjeneste.no
Joachim Brueland

Joachim Brueland

Kuldetekniker
48018307
joachim@kuldetjeneste.no
Stian Nilsen

Stian Nilsen

Kuldetekniker
48018312
stian@kuldetjeneste.no
Ole Jørgen Ottosen

Ole Jørgen Ottosen

Kuldetekniker
48018305
ole.jorgen@kuldetjeneste.no
Fred Omberg

Fred Omberg

Kuldetekniker
48018308
fred@kuldetjeneste.no

Om HB Kuldetjeneste

Kuldefaget er i stadig utvikling, og vår ambisjon er å ligge i forkant av utviklingen til enhver tid. Når vi ser tilbake på våre første 30 år som firma er dette uten tvil en av våre suksessfaktorer.


F-gass ordningen

Som en av de aller første i Norge, ble HB Kuldetjenste i 2012 sertifisert til F-gassordningen. Denne forordningen stiller høye krav om kompetanse og rutiner til servicepersonell som håndterer gasser som kan være til skade for miljøet hvis de ikke håndteres riktig.

Sertifisering og kurs

HMS spiller en viktig rolle når man jobber med kuldeteknikk. Alle våre medarbeidere har relevante kurs, sertifisering og verneutstyr for å ivareta helse- og sikkerhet. Vår bedrift er tilknyttet godkjent bedriftshelsetjeneste.

Historikk

HB Kuldetjeneste ble etablert i 1987 av Henning Blindheim. Bedriften har på de siste 25 årene vokst betraktelig og i dag er staben fordelt på kuldeteknikere, kuldemontører samt salg- og administrasjonsmedarbeidere. Til sammen representerer vi over 100 års erfaring i kuldefaget. HB Kuldetjeneste eies og drives i dag av Lars Skau-Jakobsen (daglig leder) og Åge Kristian Bjørge (servicesjef).

Flyt i hverdagen

Alle våre serviceteknikkere er utsyrt med mobile enheter for elektronisk oppfølging av oppdrag. Dette gjelder både kommunikasjon og sjekklister for oppdrag. Mindre papirbruk gir bedre flyt i hverdagen og kvalitetssikrer våre leveranser.

Medarbeidere

Vi legger stor vekt på at våre ansatte trives på arbeidsplassen, og tilrettelegger for et trivelig og dynamick arbeidsmiljø. Alle ansatte i HB Kuldetjeneste spiller en viktig rolle i å gi våre kunder den beste og gunstigste klimaløsningen. I HB Kuldetjeneste anser vi våre medarbeidere som vår største ressurs.

Nyhetsbrev

Motta periodiske oppdateringer fra HB Kuldetjeneste